Beurs Spijkspoor

Cultureel Centrum De Brinkhoeve Kerkstraat 12, Poortugaal

Cultureel Centrum De Brinkhoeve op loopafstand van de metro. Er is in de omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid. De toegang bedraagt voor personen van 12 jaar en ouder € 3,-

€3

Märklin Dagen en IMA

Göppingen De gehel stad,Stuttgarter Strasse 55-57

Voor spoorwegliefhebbers zijn de Märklin Dagen met de Internationale ModellbahnAustellung (IMA) niet te missen! Het spektakel vindt op meerdere locaties in Göppingen plaats, die door pendelbussen met elkaar verbonden zijn. Terwijl in de "Werfthalle" meer dan 100 exponsanten hun modelbanen het kleinbedrijf presenteren, kunt u op het station het grootbedrijf bewonderen.

Gratis

Raildagen 2023

Op 15 en 16 september 2023 kan iedereen in heel Nederland zien hoe boeiend de railsector is. Bedrijven zetten vol trots hun poorten open voor publiek en bieden hen een warm welkom. Ook bouwprojecten, stations en tentoonstellingen zijn door iedereen te bezoeken. Naast rondleidingen zijn er ateliers, wedstrijden en andere uitdagingen voor jong en oud.

Westfriese Modelspoorclub Modelbeurs

Sportcafé De Koggenhal Dwingel 4, De Goorn

De Westfriese Modelspoorclub organiseert op 22 oktober een modelbeurs. Met schitterende demobanen en tal van standhouders. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

€5

De Noordelijke Spoor- en Modelbouwdagen

Sorghvliethal Jan Salwaplein 1, Veendam, Nederland

In het weekeinde van 18 en 19 november 2023 zullen De Noordelijke Spoor- en Modelbouwdagen plaatsvinden. De dagen staan in het teken van modelbouw in de meest brede zin van het woord en richten zich op jong en oud. Naast uitgebreide treinbanen van verschillende modelbouwverenigingen zullen er ook demonstraties te zien zijn van model(vracht-)auto’s, -schepen […]

€8

RailHobby Messe Bremen

Messe Bremen Findorffstraße 101 HALLE 6, Bremen, Duitsland

De RailHobby Messe Bremen is een modelbouwbeurs voor modelspoorbanen, modelauto's en modelbouw. Talrijke gerenommeerde handelaars presenteren zich op deze beurs en bieden nieuwe en gebruikte producten op het gebied van modelspoorwegen, modelauto's en bijbehorende accessoires te koop aan. Bovendien flankeren kermismodules en kartonnen modelbouwers de gevarieerde modelspoorbanen. Hobbyisten zullen ook het handelaarsgedeelte van de modelspoorbeurs […]

Euromodelbouw 2023

Limburghal Jaarbeurslaan 6, Genk, België

De grootste modelbouwbeurs van de Benelux zal zich plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023. Er is van alles te vinden voor modelbouwers.

€15

Spijkspoor

Cultureel Centrum De Brinkhoeve Kerkstraat 12, Poortugaal

Leuke en gezellige modelspoor- en autobeurs met aanbieders uit het hele land. Toegang voor personen boven 12 jaar slechts € 3. Goed bereikbaar per auto zonder parkeerkosten en op loopafstand van metrostation.

€3