Adverteren voor particulieren

Leuk dat u als particulier geïnteresseerd bent in het adverteren in Railhobby! Railhobby bestaat ruim 40 jaar en is het meest gelezen modelspoormagazine in Nederland en België. Het blad verschijnt twaalf keer per jaar inclusief twee specials en bevat informatie over modelbanen, product nieuws en tests van modeltreinen. Daarnaast vindt u grootbedrijf nieuws uit binnen- en buitenland. Deze combinatie is de kracht van Railhobby.

Zoekt u een manier om uw modelspoorbaan, tijdschriften of treinen te verkopen? Dan is er goed nieuws. Ook dit kan in Railhobby. Railhobby heeft een oplage van 15.000 en een lezersbereik van ruim 43.000.

Advertentie in het blad:

  • 1/16 advertentie (alleen mogelijk met tekst): + 300 tekens (circa 40 woorden)
  • 1/8 advertentie, alleen tekst: + 850 tekens (circa 125 woorden)
  • 1/8 advertentie, tekst en beeld: + 300 tekens (circa 40 woorden). Afbeelding wordt geplaatst op 85 x 35 mm. Afbeelding aanleveren in hoge resolutie.

De tekst bestaat uit normale tekens dan wel bold. Een voorbeeld van de mogelijke advertenties vindt u hier.

Kosteloze doorplaatsing van advertentie in online uitgave te lezen via het online archief, 24Trains en het digitale tijdschriftenplatform Readly.

*Bij veel tekens zou u een webadvertorial op onze website kunnen overwegen. Zie hiervoor adverteren online om meer te weten te komen over deze optie.

Advertentie online:

Railhobby is ook online actief. De website heeft maandelijks circa 48.500 pageviews en circa 4.250 unieke bezoekers. Railhobby heeft momenteel 3.900 nieuwsbriefabonnees en ruim 2.700 Facebookfans.

 Webadvertorial:

  • 200 woorden incl. afbeelding

Wilt u meer informatie of een promotievoorstel ontvangen? Medialijn helpt u graag via 0314-763735, of vul het contactformulier in.

Voorbeeld: