24Trains.tv is online!

0
1265

Het online streaming platform 24Trains.tv, met alles over treinen, is vanaf 22 oktober te zien in meer dan 160 landen en verkrijgbaar in het Nederlands, Duits en Engels. 24Trains.tv biedt treinliefhebbers wereldwijd alles over treinen. Vanaf nu zijn video’s, reisverslagen, documentaires, tutorials,  magazines en boeken over treinen en modeltreinen te vinden op één plek.  Het aanbod op het platform zal continu worden uitgebreid. Dit zal gebeuren met content van externe treinliefhebbers, maar ook met eigen producties.  Het is een platform voor en door treinliefhebbers.

Uniek aan dit Nederlandse initiatief is dat het videostreaming combineert met het streamen van magazines en boeken.  Een soort van combinatie tussen Netflix en Blendle/Readly.

Directeur 24Trains.tv Erik de Zwart: “24Trains.tv is een idee dat ik gekregen heb tijdens een van mijn treinreizen.  Breng alle info over treinen bij elkaar en maak die online beschikbaar op één plek. Dat is 24Trains.tv. Alles over treinen, altijd en overal. Het is bijzonder, om in een tijd waar grote buitenlandse partijen met platformen als Netflix en Disney+ strijden om de gunst van de consument, zo’n nichekanaal te kunnen lanceren.  Het ontwikkelen van het platform heeft enkele jaren geduurd, maar biedt natuurlijk ook mogelijkheden voor andere nichekanalen in de toekomst.  Maar voor nu ligt de focus op  treinen. Het is toch fantastisch om voor de tweede keer in je leven van je hobby je werk te kunnen maken.”

24Trains.tv is te bekijken op pc, tablet, smartphone, laptop en tv via chromecast en Apple airplay. Meer info is vinden op www.24Trains.tv.

In Railhobby 417 beantwoordt Erik de Zwart vijf vragen. Klik hier om naar het artikel te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here