24Trains.tv komt eraan

0
698

Na de zomer is het zover, dan start 24Trains.tv in 160 landen.

24Trains.tv is het nieuwe online streaming platform van Erik de Zwart en brengt de beste trein content wereldwijd samen op één plek. Of u nu op zoek bent naar video’s, boeken, reisverslagen, tutorials, modeltreinen, vakanties, tijdschriften, series of films over treinen, op 24Trains.tv staat het allemaal. Railhobby is uiteraard ook te vinden op 24Trains.tv.

U kunt 24Trains.tv bekijken waar en wanneer u maar wilt via uw smartphone, tablet, laptop, pc of zelfs op uw tv via chromecast of airplay.

24Trains.tv heeft als missie continu de beste trein content te verzamelen, zodat we uitgroeien tot de grootste digitale treinbibliotheek van de wereld. Hier kunnen we uw hulp ook goed bij gebruiken, want 24Trains.tv is een platform voor en door treinliefhebbers. Wilt u één van onze ambassadeurs worden en ons helpen zoeken naar mooi materiaal voor op het platform, stuur dan een mail naar info[at]24Trains.tv. Ditzelfde adres kunt u ook gebruiken als u een bericht wilt ontvangen als 24Trains.tv van start gaat. U profiteert dan meteen van een aanbieding om 24Trains.tv twee weken gratis uit te proberen.

Stap in en start deze reis samen met ons!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here