Binnenstad van Sneek in de ban van de 12 provincies

0
333
Van 5 juli tot 3 september organiseert het Modelspoor Museum een bijzondere actie. Er is een speurtocht van 12 diorama’s van 12 verschillende provincies in de binnenstad van Sneek in het kader van 140 jaar station van Sneek. De diorama’s zijn gebouwd door de deelnemers van De Grote Kleine Treinencompetitie van Omroep MAX en door vrijwilligers van het museum. De speurtochtkaarten zijn verkrijgbaar bij de 12 deelnemende winkeliers, herkenbaar aan de affiche aan het raam.
Doe mee, zoek de bouwwerken en de bijbehorende letters. Deze letters vormen een woord. Heb je de oplossing gevonden, kom dan van 5 juli t/m 3 september 2023 met je ingevulde kaart naar het Modelspoor Museum. Ontvang dan bij entree met geldig museum toegangsbewijs gratis koffie, thee of limonade met een kleine versnapering.
In het museum is tijdens de zomer ook het KidsProject opgesteld, de grootste houten treinen speelbaan van Nederland. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in