Citytour Lijn 10 gaat weer rijden vanaf zaterdag 29 april

0
299

De 92 jaar oude iconische Vierassers van Lijn 10 brengen je langs veel interessante plekken in Rotterdam: Markthal, Euromast, Koopgoot, Hofplein, Centraal Station, Kunsthal.
De rit gaat ook door straten waar de reguliere tramlijnen volgens de plannen van de Metropoolregio en het Gemeentebestuur moeten verdwijnen of onlangs al opgeheven zijn. Dus grijp je kans om – voor het te laat is – nog een keer een tramrit te maken over de Nieuwe Binnenweg en de Lage Erfbrug en te genieten van het onvergetelijke uitzicht op de Voorhaven in historisch Delfshaven.

Begin- en eindpunt is weer op het vertrouwde Willemsplein, waar Lijn 10 vorig jaar niet kon komen wegens spoorwerkzaamheden. Maar je kunt ook op andere onderweghaltes opstappen en afstappen (hop on – hop off). Je ticket is een dagkaart die geldig is tot en met de laatste rit. De rondrit duurt 65 minuten.

De trams van Lijn 10 rijden tot eind oktober op zaterdag en zondag; van 1 juni tot medio september ook op donderdag en vrijdag. Ze vertrekken tussen 11.00 en 16.30 om de 30 minuten. www.rovm.nl

Kaartverkoop aan boord (contant of PIN). Dagkaart € 15,00; junior 4-11 jaar € 8,00.

Met de opbrengst onderhouden en restaureren de 170 vrijwilligers van het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum het historisch OV-erfgoed van de stad: 60 trams, 20 bussen en twee museummetro’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in