Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Modelspoorbeurs Zutphen (=AFGELAST)

19 december 2020 @ 10:00 - 20 december 2020 @ 16:00

€8

In het weekend van 19 en 20 december is het weer zover; de treinenbeurs in de Hanzehal. Een gezellige beurs waar jong en oud zich kan vermaken. Voor de serieuze modelspoorders is er volop keuze als ze boodschappen willen doen bij de diverse standhouders. Maar er zijn ook beginsetjes te koop voor de beginnende modelbouwer. Inspiratie kun je opdoen bij de diverse opgestelde modelbanen, elke keer is er weer wat anders te zien.

Dit jaar weer veel aandacht voor de H0 en N-spoorliefhebbers. Modelspoorbouw is een veelzijdige hobby die op verschillende manieren uitgeoefend wordt. Voor de nostalgische hobbyisten gaat het over vroeger. De moderne modelspoorder maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen en dan is de baan vaak computergestuurd. Voor beide typen modelspoorders heeft de hobby een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Mooiere materialen en betere technieken zorgen voor een uitstekend resultaat.

Toch vinden jonge kinderen een eenvoudig baantje waar Thomas een rondje rijdt ook nog steeds boeiend. Een rustpunt te midden van al die drukte! Kinderen kunnen ook onder begeleiding een huisje bouwen of een mooie treinenkleurplaat inkleuren.

De modelspoorclub de Blokkendoos vindt het belangrijk om ook jongeren enthousiast te maken voor deze prachtige hobby en daarom wordt er geen entree gevraagd voor kinderen onder de twaalf jaar.

Entreeprijs is € 8, -voor iedereen vanaf 12 jaar (tot en met 11 jaar gratis onder begeleiding) Let op bij de kassa kunt u pinnen.
Wij verloten tijdens Modelspoorbeurs Zutphen op zaterdag en zondag iedere dag 2 trein-sets voor kinderen tot 12 jaar.

Gegevens

Begin:
19 december 2020 @ 10:00
Einde:
20 december 2020 @ 16:00
Kosten:
€8
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Site:
http://www.hanzehal.nl/joomla/index.php

Organisator

Modelspoorbeurs Zutphen
Telefoon:
06 4432 4111
E-mail:
info[at]modelspoorbeurszutphen.com
Site:
www.modelspoorbeurszutphen.com

Locatie

Hanzehal
fanny Blankers koenweg 2 Zutphen,
Zutphen, Gelderland 7203AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575-516661
Site:
http://www.hanzehal.nl/joomla/index.php