Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Steenwijker Modelspoordagen

16 februari @ 10:00 - 17 februari @ 17:00

€6,50

Groots opgezet modelspoor evenement met miniatuurbanen en diorama’s, 300 m2 modelspoorverkoop in Rabo Theater De Meenthe dat direct gelegen is aan het intercitystation van Steenwijk

Op 16 en 17 februari 2019 organiseren wij in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk de derde editie van de Steenwijker Modelspoordagen. Uit het hele land komen diverse rijdende modelspoorbanen van modelspoorverenigingen, die rijden op prachtig gebouwde banen met nagebouwde landschappen. Diverse thema’s komen aan de orde. .Daarnaast zijn er ook tal van modelspoorders uit de provincie en de regio die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord.

Tijdens de Steenwijker modelspoordagen in de Meenthe in Steenwijk kunt u gratis uw gekochte modelspoortrein laten testen en taxeren. Vele handelaren komen naar Steenwijk, die nieuwe en bestaande modellen tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook onderdelen, scenery en toebehoren in deze branche worden aangeboden. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met deze fascinerende tak van de modelbouw.

Adres:
Stationsplein 1
Steenwijk, Overijssel 8331 GM
Nederland

Gegevens

Begin:
16 februari @ 10:00
Einde:
17 februari @ 17:00
Kosten:
€6,50
Website:
www.demeenthe.nl www.miniatuurorganisatie.nl