Kinderspeelparadijs in station Sneek

0
1198

Van 13 juli t/m 1 september is het leegstaande gedeelte van het station in Sneek voor het vierde seizoen omgetoverd tot kinderspeelparadijs. Meer dan honderd houten treinen, wagons en bruggen staan op lage tafels om mee te spelen. Als extra dit jaar voor de kinderen: een echte grote racebaan, oud Hollandse spellen, bromtollen, bouwkisten en zelfs een poppenkast ontbreekt niet. Genoeg voor uren speelplezier. Tevens is er een expositie met authentiek oud speelgoed van Jose Feitsma uit Scharnegoutum waarbij ouders, opa’s en oma’s hun jeugdherinneringen weer kunnen ophalen. Toegang voor iedereen met een geldig kaartje voor het Modelspoormuseum.

Treinen van hout zijn voor velen het begin van een mooie hobby. In de vakantie kunnen kinderen uren spelen met de grootste houten treinbaan van Nederland. Dan is het leegstaande gedeelte van het station in Sneek gevuld met honderden houten treinen, bruggen, stootblokken en stations. Alles op lage tafels zodat kinderen er makkelijk mee kunnen spelen. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin.

Het kinderparadijs bevindt zich in het leegstaande gedeelte van het station in Sneek naast het Modelspoormuseum. Vanaf 13 juli t/m 1 september zijn ze op maandag en zondag van 13 tot 17 uur geopend. Op alle andere dagen van 10 tot 17 uur. Het museum is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.modelspoormuseum.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in