Lezersactie Nederlandse Modelspoordagen

0
218

Ontdek de vele bijzondere facetten van de modeltrein/modelspoor hobby op 11 & 12 januari tijdens de Nederlandse Modelspoordagen in De Broodfabriek met maar liefst 3 hallen vol modelspoor-plezier!

Meer dan 30 modelspoorbanen
Ruim 30 verenigingen en thuishobbyisten stellen tijdens de Nederlandse Modelspoordagen hun modelspoorbaan ten toon. U kunt een combinatie verwachten van kleine banen met verfijnde details en grotere banen vol elektronische componenten. Evenals voorgaande edities worden opnieuw Nederlandse primeurs tentoongesteld. De komende editie zijn dit er maar liefst 15. Daarnaast presenteren wij met trots internationale primeurs van onder andere MSC Spijkspoor & Maurice Kleverwal. Deze modelspoorbanen zijn nog niet eerder tentoongesteld, dus zeker de moeite waard om te bekijken!

Meer dan 150 verkoopstands
Naast de tentoongestelde modelbanen zijn er ruim 150 stands van winkeliers, waar zowel nieuw als gebruikt materiaal aangeboden wordt. Denk aan de nieuwste modellen van bekende merken als Märklin, Roco en Fleischmann en materialen van kleinere en oudere merken als Egger-Bahn, Jouef en Lima. Tevens kunnen bezoekers hier terecht voor achtergrondmateriaal, scenery, elektronica, gereedschappen, computerprogrammatuur, video- en fotomateriaal, boeken en tijdschriften.

Activiteiten voor kinderen
Er zijn voldoende activiteiten voor kinderen waarbij op speelse manier kennis gemaakt wordt met modelspoor. Zo is het mogelijk om zelf (en onder begeleiding) modeltrein-pakketten in elkaar te zetten, te knutselen of deel te nemen aan kinder-workshops.

Lezersactie: € 2 kassakorting
Tegen inlevering van dit artikel ontvangt u € 2 kassakorting! U betaalt € 10 i.p.v. € 12. De korting is uitsluitend geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Algemene informatie
Wat : Nederlandse Modelspoordagen
Waar : De Broodfabriek (Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk)
Wanneer : 11 en 12 januari 2020
Openingstijden : 10.00 uur – 17.00 uur
Tickets (kassa) : € 12,- (volwassenen), € 3,- (kinderen 3 t/m 12 jaar)
Website : www.modelspoordagen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here