Miniworld Rotterdam

0
901

Bij Miniworld Rotterdam hebben diverse activiteiten plaatsgevonden. Zo is op 21 juni een prachtige wens van meneer Lips in vervulling gegaan! In samenwerking met de Stichting Ambulance Wens heeft meneer Lips een middag vol Miniatuur genoten. Als extra verassing is hij inwoner in Miniworld Rotterdam geworden. Hij koos voor een plekje bij de gorilla’s in Blijdorp.

Sfeervolle en indrukwekkende onthulling van het Joods Kindermonument in Miniworld
7 juni jl. is het Joods Kindermonument onthuld door burgemeester Aboutaleb. Kinderen van diverse basisscholen hebben mini kransjes en kiezelstenen bij het monument neergelegd. Hiermee is er weer een mooi verhaal toegevoegd aan Miniworld Rotterdam over een droeve geschiedenis in Rotterdam. Om nooit te vergeten.

DACHSER bij Miniworld Rotterdam
“Logistiek dienstverlener DACHSER heeft opnieuw zijn capaciteit uitgebreid door een nieuwe vestiging te openen in Rotterdam. Een mijlpaal: dit is de kleinste DACHSER-vestiging ooit… De logistieke dienstverlener breidt hiermee uit met een totaaloppervlakte van 20.625 vierkante centimeter.”

Het was een gezellige onthulling met een aantal medewerkers van DACHSER. Door middel van een DACHSER vlag werd de maquette onthuld. De twee directeuren zijn ook nagemaakt en staan voor de deur van het gebouw. Een leuk weetje hierachter is dat hier een vrijwilliger vol passie aan heeft gewerkt. Hij heeft echt 6 uur aan de poppetjes besteed om ze zo goed mogelijk na te maken.

Juni Verhalenmaand
Speciaal in de maand juni organiseerde Miniworld Rotterdam op donderdag 28 juni een bijzondere middag vol verhalen in Miniworld Rotterdam. De directeur, Marc van Buren, vertelde over de geschiedenis van Rotterdam aan de hand van de miniatuurwereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here