Miniworld landschap bouwen

0
1836

#NLblijftthuis is een mooi initiatief om Nederlanders een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. Hartverwarmend, maar ook een harde realiteit. Voor bedrijven als Miniworld, maar ook voor alle mensen die al weken thuis zitten en niet meer weten hoe ze hun tijd moeten doorbrengen. Daarom komt Miniworld met haar eigen versie van #NLblijftthuis: ‘Miniworld Thuisbezorgd’. Met een oproep tot actie in Miniworld-stijl: bouw thuis uw eigen miniatuurwereld en plaats hierin een banner met een tekst om mensen een hart onder de riem te steken. Naar Miniworld opgestuurde foto’s worden op de website geplaatst.

Korte instructievideo
Hoe dat kan laat Marc zien aan de hand van een korte instructievideo. Met huis-, tuin en
keukenmaterialen die iedereen wel heeft liggen, aangevuld met een paar handige tips en een bijzonder starterspakket kunt u aan de slag. Op de website van Miniworld vindt u een korte instructievideo met uitleg. Dat starterspakket bevat materiaal voor een stukje landschap, een huisje, twee poppetjes en lijm. Een leuke en creatieve thuisactiviteit, die door Miniworld wordt thuisbezorgd!
Toon je support met deze actie
Met deze actie steun je niet alleen Miniworld in deze moeilijke tijden. Bovendien steekt u met uw slogan ook nog een hart onder de riem van andere Nederlanders. De Miniworld-versie van ‘You’ll never walk alone’! Doet u ook mee? Het starterspakket is te koop in de webshop van Miniworld.

Kijk voor informatie over ‘Miniworld Thuisbezorgd’ op Miniworldrotterdam.

Winnen
We mogen van Miniworld Rotterdam 2x 2 entreekaartjes verloten. Meedoen? Klik hier, beantwoord de vraag en maak kans!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here