Modelspoor Tilburg

0
189

Op 21 september vindt Modelspoor Tilburg plaats in de oude Wagemakerij in Spoorzone Tilburg.

Heeft u een bijzondere loc dan kunt u deze tijdens de beurs laten beoordelen door een van de experts van Catawiki. Eventueel kunt u ook besluiten om hem te koop aan te bieden. De expert kan u terplekke vertellen hoe een online veiling werkt en hoe het materiaal wordt beoordeeld. Heel belangrijk zijn bijvoorbeeld de juiste details op foto’s. U kunt het in Tilburg allemaal vragen.

Catawiki organiseert tijdens de beurs een veiling met een aantal mooie items voor de modelspoorliefhebber. Wilt u hier zelf ook rollend materiaal H0 verkopen dan kunt u dit aanbieden via Catawiki. Ga naar catawiki.nl om u als verkoper te registreren. U kunt uw kavel vervolgens aanbieden op de H0-modeltreinen (DC) veiling en voor deze speciale veiling voorzien van de # Modelspoor Tilburg. Deze veiling staat voor deze gelegenheid ook open voor Wisselstroommateriaal. Bekijk bij het aanmaken van uw kavel a.u.b. ook de fototips, deze komt u tegen op het derde blad van de kavelomschrijving.

Zijn er nog vragen/opmerkingen bij een kavel dan zal Catawiki de kavel nog even aan u terugsturen met tips en aandachtspunten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here