Nederlandse Modelspoordagen op 12 en 13 januari

Bestel online tickets met kortingscode RAILHOBBY2019 en ontvang korting!

0
803

De Nederlandse Modelspoordagen is hét event dat nagenoeg alle facetten van de modelspoor wereld beslaat. Waar voorheen 2 hallen van De Broodfabriek in gebruik waren, staan aanstaande editie 3 hallen in het teken van modelspoor. Meer dan 150 stands aan nieuwe en tweedehands modeltreinen en toebehoren en over de 25 modelbaantentoonstellingen, waarvan 15 primeurs uit binnen- en buitenland zijn te bewonderen. De Nederlandse Modelspoordagen is te bezoeken op 12 en 13 januari 2019 in De Broodfabriek (Rijswijk).

 

 

15 Primeurs
Ruim 25 verenigingen en thuishobbyisten stellen tijdens de Nederlandse Modelspoordagen hun modelspoorbaan ten toon. Bezoekers kunnen een combinatie verwachten van kleine banen met verfijnde details en grotere banen vol elektronische componenten. Zoals voorgaande edities zijn opnieuw 15 primeurs te bewonderen: o.a. MSC Het Spoor (Chateau Migraine), Helmut Heinert (Lütgeoog), Luc de Martelaer (Mongolië), MSC Spijkspoor (Heen en weer) en Ron Schouten (Blokpost 13).

150+ verkoopstanden
Naast de tentoongestelde modelbanen biedt de Nederlandse Modelspoordagen ruim 150 stands van winkeliers, waar zowel nieuw- als gebruikt materiaal aangeboden worden. Denk aan de nieuwste modellen van bekende merken als Märklin, Roco en Fleischmann en materialen van kleinere en oudere merken als Egger-Bahn, Jouef en Lima. Tevens kunnen bezoekers terecht voor achtergrondmateriaal, scenery, elektronica, gereedschappen, computerprogrammatuur, video- en fotomateriaal, boeken en tijdschriften.

Kids-activiteiten
Er zijn voldoende activiteiten voor kinderen aanwezig waarbij op speelse manier kennis gemaakt kan worden met modelspoor. Zo is het mogelijk om zelf (en onder begeleiding) modeltrein-pakketten in elkaar te zetten, te knutselen of deel te nemen aan kids-workshops.

Nederlandse Modelspoordagen || De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
12 en 13 januari 2019 – 10.00 uur – 17.00 uur
Tickets (kassa) €10,- (volwassenen), €3,- (kinderen 3 t/m 12 jaar)
Bestel online tickets met kortingscode RAILHOBBY2019 en ontvang korting!
Meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here