Nieuwe winkel Domburg Train Support (DTS)

0
1368

Dit jaar bestaat Domburg Train Support (ook wel bekend als DTS) 5 jaar, een jubileum wat samen viel met de problematiek rondom Covid-19. Maar hierdoor laat DTS zich niet door uit het veld slaan en breiden we uit met een nieuwe winkel! In het hart van de Nederland en aan de rand van de Veluwe opent op 5 september een gezellige winkel voor uw digitale benodigdheden en Speciaal uitgezet naar de N-Spoor schaal. DTS Modelspoor, vernoemd naar het moederbedrijf en de koosnaam die de klanten het gegeven hebben.

Domburg Train Support kent u wellicht vanwege zijn digitale expertise, de ombouwservice of de installatieservice aan huis. Al 5 jaar is het bedrijf toonaangevend als het gaat om service en kwaliteit voor de beginnende modelspoorder, die het digitale avontuur aan durft te gaan. Met specialisme op het gebied van allerlei digitale technieken, het Hybride Dinamo systeem en iTrain is DTS een vaste waarde geworden in de modelspoorhobby.

Voor DTS begon het ooit met het ombouwen van N-spoor modellen, maar dit breide snel uit naar H0 en andere schalen en ook werd er al snel meegewerkt met de ontwikkeling van technieken voor de fabrikanten. Maar die liefde voor N-spoor is nooit verdwenen. Nu de vraag naar deze zeer populaire schaalgrote toeneemt, is er ook een vraag naar demonstratie, show en advies rondom deze schaal. Om aan deze vraag te voldoen is DTS samen gaan werken met een paar collega winkeliers zodat de winkel geheel op N-spoor gericht kan zijn, zonder de andere schalen tekort te doen.

De grote wens is ook dat het winkelen weer “oldschool” zou gaan worden. Geen grote gangen met schappen, maar knus en huiselijk. Een breed aanbod op een klein oppervlak met een stamtafel centraal. Onder het genot van een lekkere koffie en een hapje van cateringbedrijf “De kleine Cateraar” kunt u rustig rondkijken en ouderwets genieten. Ook aan het gezin is gedacht, uw echtgenoot kunt u gerust meenemen en voor de kinderen hebben we een speciaal speelhoekje ingericht zodat u rustig kunt rondkijken.

DTS Modelspoor opent op 5 september zijn deuren, ouderwets gezellig genieten voor het hele gezin!

In verband met uw en onze veiligheid organiseren we geen openingsdag maar een hele week! Van 5 september tot en met 12 september ontvangt u op het gehele winkelassortiment (ook nabestellingen) een korting van 10%!

Voor meer informatie, de openingstijden en een routebeschrijving verwijzen wij u naar www.domburgtrainsupport.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here