Modelspoormuseum op koers bij Mini-Z formule tijdens de Pake en Beppe week

0
573

Dit jaar staat het Modelspoormuseum tijdens de voorjaarsvakantie van 25 februari t/m 5 maart weer in het teken van een bijzondere activiteit. Met Kyosho Mini-Z radiografisch bestuurbare modelauto’s op de schaal van 1:28. U kunt nu proberen om net als Max Verstappen uw eigen racetalent te tonen. Dit in samenwerking met Mini-Z raceclub Wolvega-Oudeschoot. Kinderen mogen ook nog eens gratis in het museum van 27 februari t/m 3 maart, als ze dan een Pake of Beppe meenemen.

“Het is ondertussen al een traditie geworden dat wij iedere vakantie speciaal voor de kinderen iets organiseren,” aldus Jan Willem van Beek, manager van het Modelspoor Museum. “We hebben ook dit jaar weer een prachtige activiteit, al hebben we qua ruimte wel wat concessies moeten doen. De bekende coureur Max Verstappen is ook bij de jongste jeugd een held en wat is er nu leuker om zo’n held eens te willen evenaren?” vervolgt Jan Willem van Beek.

De Kyosho Mini-Z serie is populair geworden omdat het de eerste micro raceauto is die bijzonder goed bestuurbaar is. Inmiddels is de Mini-Z serie zeer uitgebreid en worden wereldwijd ook races georganiseerd. Er zijn verschillende Mini-Z modelauto’s waarmee u kunt racen in het museum. De jeugd, maar ook vaders en moeders, pakes en beppes raken nooit uitgekeken.

Voor meer informatie over openingstijden en toegangsprijzen, zie www.modelspoormuseum.nl

Foto: Modelspoor Museum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in