Primeur Artitec

0
1033

Artitec komt dit jaar met zeven vormvarianten van de CSA1-bus. Lees in dit artikel al het nieuws over de stadsbussen, accessoires en bouwpakketten. Artitec bouwt de eerste twee series die verreweg in de grootste aantallen werden geproduceerd en nagenoeg overal in het land werden ingezet.

Artitec maakt de rode stadsbus, de CSA1-bus, in twee varianten. De eerste, en oudste, vanaf 1966 en de tweede uit de bouwserie van 1971. De verschillen zitten in de neus en de achterkant. De neus verschilt qua formaat van de DAF letters, grille en bumper. De achterkant verschilt in vorm en maat van de motorluiken. Alle modellen worden geleverd met nickelsilver spiegels en ruitenwissers. Het interieur is eveneens voorzien van nickelsilver details.

Online en all-in abonnees lezen de rest van het artikel hier! Nog geen (online) abonnee? Sluit snel een abonnement af of zet uw abonnement om en lees het artikel online. Liever los bestellen? Dat kan hier.

Helemaal niets missen van het laatste nieuws uit Neurenberg? Bestel de Neurenbergspecial 2020 hier en profiteer tot 6 februari 2020 van gratis verzending t.w.v. € 2,49.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here