Railhobby 405 (ook online)

0
2496

Railhobby 405 staat online! In deze uitgave gaan we aan de slag met de vuurtoren van Kibri als ‘Paard van Marken’. Duitse open bakwagens zijn populair bij modelspoorfabrikanten, wij beperken ons tot de belangrijkste wagentypes van de grootste merken en laten het licht schijnen op de meest courante series.

Modelbouwer Rob Mooij maakt de hefbokken van Faller werkend en we blikken terug op InnoTrans 2018. U leest alles over de nieuwe MabarTren Rail Cleaner, schoonmaakapparatuur in een Gbs-wagen (1:87) en Karst Drenth voelt de nieuwe NS 2400 lijndiesel in 1:160 van Piko aan de tand.

Op de cover: Sfeervolle bedieningen, fotogenieke bedrijfsaansluitingen en kleine raccordementen zijn door Myron van Ruijven vastgelegd. In Uitgelicht de Scania-Vabis; VK Modelle introduceert supergedetailleerde H0-Trucks. We nemen een kijkje in het smalspoordiorama Kohlerei in 0e, een Oost-Duits smalspoor voor het vervoer van mijnhout en andere zaken. In Railtest de V 36 van Brawa. Heeft het H0-model na de eerdere versies van Märklin, Rivarossi en Roco nog wat toe te voegen?

Het ontwerp en de inzet van de succesvolle WR 360 C 14 wordt in Historie nader geanalyseerd. Ton Oosterom geeft een update van het Europese beveiligingssysteem ETCS & ERTMS. En in het afsluitende deel over de Duitse mijnen een terug- en vooruitblik op de RAG en RBH. Van mijntreinen naar landelijke vervoerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here