Railhobby 407 (ook online)

0
2030

In Railhobby 407 leest u een boeiende reportage van Sevrien Ferrée over Sandaoling; het laatste Chinese stoombolwerk nadert z’n einde. Rob Blom voorziet H0e Egger-Bahntramloc ‘Feuriger Elias’ van een eigentijdse update en Guus Ferrée bouwt het lasercut brugseinhuis van Märklin in schaal 1. Modelbouwer Rob de Zwart bouwt de schaapskooi in het Goois Natuurreservaat naar de originele tekeningen.

Twee jaar geleden ondertekenden de NS en Alstom een contract voor de levering van 79 plus 2-treinstellen van het type Intercity Nieuwe Generatie, ICNG. In deze uitgave daarover een reportage en interview met projectleider Maarten Bakker. In Baan in Beeld dit keer een landelijk Schots doorgangsstation in schaal 00: Portchullin.

Myron van Ruijven brengt het hersporen van een tweeassige ketelwagen in beeld in het artikel ProRail Incidentenbestrijding. Thonis van der Weel bouwt van twee en een halve bouwkit Hotel Noordzee en in deel 2 van het Dijkhuis Tilly Models wordt de dijkwoning opgeleverd. De ontwikkelingen rond de nogal luidruchtige, maar door machinisten zeer gewaardeerde zesassige Russische lijndiesel worden door DDR-kenner Guus Ferrée uit de doeken gedaan. De verkleinde weergave in schaal 1:87 in de Expert-serie van Piko wordt door modelkenner Chris van Diesen aan u voorgesteld. Dit en natuurlijk nog veel meer in deze uitgave van Railhobby.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here