Railhobby 414 (ook online)

4
2638

In deze nieuwe uitgave van Railhobby besteden we aandacht aan de Duitse stoomlocserie 44. In Voorbeeld & Model bespreken we het origineel; het bijbehorende model wordt getest in de Railtest. Een van onze redacteuren neemt u mee op een kijkje voor en achter de schermen bij Miniworld Rotterdam. Daarnaast is het tijd voor deel vier van de serie Spoor & Tram in het Verenigd Koninkrijk die deze keer in het teken staat van de museumlijn Severn Valley Railway. In Baan in beeld behandelen we de modelbaan Grünberg in schaal Z van Toon Versnick. En verder is er aandacht voor de Leonardo da Vinci-loc, ziet u hoe Myron van Ruijven een overweg en andreaskruisenmaakt en leest u al het laatste rail- en modelbouwnieuws.

4 REACTIES

 1. ==DEBUG==
  NOTICE: Undefined variable: useLayout
  in line 1 of file /var/www/vhosts/epapers.nl/httpdocs/amember/application/default/views/no-access.phtml
  Je hebt geen toegang tot Map Railhobby 414 (http://www.epapers.nl/emags/rh/414). Bezoek bestelpagina om aanvullende abonnementen te bestellen.

  Geachte redaktie! Wat is dat nou ….? Ik heb toch een full-abonnement ? Debiteurennummer 9658929. Doe ik iets verkeerd ? Hoe en waar kan ik inloggen?
  Graag uw reactie. Met vriendelijke groet, A.P. de Meij

 • Beste A.P. de Meij,
  Vervelend dat u niet kunt inloggen. Mijn collega van de abonnementenadministratie die dit kan nakijken is vandaag niet aanwezig. Zij is er maandag weer. Zou u maandag telefonisch contact met ons kunnen opnemen op 033 489 2900. Dan kunnen wij dit voor u uitzoeken.

 • dag,
  ik kan helaas niet inloggen. Mijn debiteurennummer is 9594141.
  in groepsverband heb ik een digitaal abonnement.
  mijn password is mi mijn postcode. Dit werkt helaas niet.
  kunt u mij verder helpen.
  met groet. R.D.W. van Kleij.

  • Beste R.D.W. van Kleij,
   Vervelend dat u niet kunt inloggen. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar mijn collega van de abonnementen. Zij zal dit verder uitzoeken en laten weten hoe u kunt inloggen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in