Railhobby 426 (ook online)

0
4140

In Railhobby 426 leest u alles over de nieuwste modellen van Modeltreinexpress, de VAM- en Essent-wagens. Dat is niet de enige primeur. We testen ook het nieuwe model van Piko, de NS 1152 in schaal N. Daarnaast vindt u in dit nummer een uitgebreid verslag van de aankomst van de eerste ICNG-treinstellen in Nederland.

Het vervoer van vee over grotere afstanden ging vroeger hoofdzakelijk per spoor. Hiervoor gebruikten spoorwegmaatschappijen al vroeg speciale wagens. We gaan aan de slag met het veevervoer in model. Ook de militaire halftrack als kraanonderwagen is in H0 te realiseren. Rob Mooij legt uit hoe u hierbij te werk gaat.

Voordat de LNER-loc in een privémuseum in Schotland zal worden ondergebracht, maakte zij deze winter een slag vanuit London Paddington naar Worcester Shrub Hill. In een Reportage leest u over deze afscheidsrit. Robert van der Burg bouwde een fictief Japans bergdorp, Densha, met zowel trein- als tramverkeer, traditionele Japanse huizen, een tempel en rijstveld. Een indrukwekkende baan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in