Railhobby 439 (ook online)

0
3173

In Railhobby 439 leest u alles over de nieuwe Piko NS 2000. Deze bijzondere loc draagt het nummer NS 2015. Verder bespreken we de ongevallenwagens van Artitec en het grote voorbeeld waarop het model is geïnspireerd. Begin jaren 60 zijn bagagerijtuigen uit de serie Stalen D omgebouwd tot ongevallenwagen. Een relatief groot aantal van deze opvallende voertuigen is bewaard gebleven.

We testen diverse elektrostatische begrassers. Op scenery gebied worden modelspoorbanen steeds realistischer. Om perfecte weiden te krijgen, volstaan de oude methoden met strooisels niet meer. Met elektrostatische apparaten zijn veel mooiere resultaten te verkrijgen. Daarnaast bouwen we het seinhuis van Boxtel.

In de Railtest nemen we de RRF loc 24 in schaal N van Fleischmann onder de loep. Het model heeft de nieuwe kleuren en opschriften van RRF. Zoals we van Fleischmann gewend zijn, heeft het model loepzuivere opschriften. In Baan in beeld bekijken we een baan met als thema het spoorknooppunt Winterswijk. We vergelijken het voorbeeld met de uitvoering in model.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in