Railhobby 440 (ook online)

0
3065

In Railhobby 440 leest u alles over de Rheingold-Express. Het was het neusje van de zalm op het gebied van luxueuze treinen. Alleen de Europese elite kon zich een kaartje veroorloven. In Historie leest u over de geschiedenis van de Rheingold-Express. In een Railtest vergelijken we de vijfdelige sets van Märklin en Brawa.

Al enige tijd voert Auhagen in het Baukastensystem een assortiment geveldelen. Deze zijn goed te gebruiken om Nederlandse huizen uit de jaren 30 te bouwen. We bouwen er een aantal achtergrondhuizen mee en voorzien enkele van een eenvoudig interieur. Verder gaan we aan de slag met het digitaliseren van een SBB Ae 610 van Roco en het bouwen van een DAF roltrommelvuilniswagen in schaal H0.

De TEE rolt weer. Een bijzonder moment waar de redactie bij aanwezig was. In dit nummer leest u over het vervoer over de weg en rails. In een Uitgelicht bespreken we de 99 6102 van Tillig. Tillig bouwt langzaam het assortiment meterspoormaterieel uit. De uit de Harz afkomstige 99 6102-0 hoort met stip bij deze reeks fraaie en interessante H0-modellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in