Railhobby 455 (ook online)

0
2711

In Railhobby 455 bespreken we de Baureihe 152. De DB nam tussen 1997 en 2000 170 locomotieven van het type ES64F in dienst als Baureihe 152. We gaan in op de geschiedenis van deze bijzondere locomotief. In een Railtest nemen het model in schaal H0 van Piko onder de loep. In Baan in beeld bekijken we de baan naar Amerikaans voorbeeld van Lex Schravendeel.

Modelbouwer Peter heeft al heel wat Nederlands stroomlijnmaterieel en Blokkendozen in model gebouwd. Blokkendoos-motorrijtuig mABD en stuurstandrijtuig Cesc ontbraken nog. In een tweetal afleveringen tonen we u de bouw. Daarnaast gaan we aan de slag met de bouw van een werkende palenboormachine in H0.

In Zwitserland bepalen treinen nog steeds het beeld in het landelijke postvervoer. In Treinsamenstelling kijken we naar de stand van zaken en vertalen deze ook naar schaal 1:87. De tussen 1980 en 1988 gebouwde ICR-rijtuigen van NS worden in alle varianten door Exact-Train in H0 uitgebracht. In een Uitgelicht bespreken we de eerste vier varianten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in