Railhobby 458 (ook online)

0
2185

In Railhobby 458 bespreken we de ÖBB-locomotieven Baureihe 1044/1144. Deze locomotieven genieten bij zowel spoorwegfotografen als modelspoorders grote belangstelling. In een Reportage gaan we in op het verhaal achter het voorbeeld. Roco voert deze locomotief al jaren in schaal H0 en heeft het model in 2022 een upgrade gegeven. In een Railtest nemen we dit model onder de loep.

In dit nummer geven we ook volop inspiratie voor doen-projecten. Modelbouwer Rob gaat aan de slag met een zelfbouw tramtrailer in schaal H0. We ronden de bouw van
het oude raadhuis van Soest af en het bouwwerk krijgt zijn markante torenspits. Faller heeft onlangs een nieuwe attractie uitgebracht: de steile wand. Modelbouwer en motorliefhebber John zet het bouwpakket in elkaar.

In Baan in beeld bekijken we de baan van Paul Peeters. Hij maakt de Oostenrijkse Mariazellerbahn in H0e. In deze uitgave het eerste deel waarin hij de opzet van de baan belicht. In deel twee van de serie over de ICM volgen we de weg die deze treinstellen hebben afgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in