Railhobby 460 (ook online)

0
2698

In Railhobby 460 leest u alles over de serie SNCF BB 67400. Vanwege de milieuvervuilende uitlaatgassen en een efficiëntere exploitatie van het spoorbedrijf met treinstellen, is het tijd om afscheid te nemen van deze Franse diesellocomotieven. In een Reportage berichten we over de actuele stand van zaken. In de Railtest nemen we het H0-model van de Baureihe 52 van Märklin onder de loep.

In deze uitgave gaan we ook aan de slag met zelfbouw-projecten. De Model Spoor Club Huizen bouwt de in 2008 herbouwde stellingkorenmolen ‘De Windhond’ in Soest in H0. Ivo Beuvink legt uit hoe hij zijn Roco NS 500 voorziet van een Maxon-motor. Modelbouwer Rob bouwt de Commer Walk Thru van Van Gend & Loos in H0.

Het seizoen dat de museum-locomotieven gaan rijden, is begonnen. We lichten diverse railmusea uit, zoals de STAR en de ZLSM. In Baan in beeld bekijken we de op de staalindustrie rond Charleroi geïnspireerde modelbaan van Rik Martens. De Carolo Metal beleefde op Modeltrein Expo On traXS 2023 de Nederlandse première.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in