Railhobby 462 (ook online)

0
1892

In Railhobby 462 leest u alles over de EMO Maasvlakte. Wie vanuit Rotterdam over de A15 richting de kust rijdt, kan ze niet missen: de bergen ijzererts en steenkool. In 2023 viert EMO het vijftigjarig jubileum. In een Railtest nemen we de S 2/6 in spoorgrootte 1:32 van Märklin onder de loep. In de rubriek Baanplan vindt u een baantekening voor de Jülicher Kreisbahn.

In deze uitgave gaan we ook aan de slag met een aantal zelfbouw-projecten. Modelbouwer Rob Mooij bouwt de WMG-railkraan in H0. Arie den Heijer bouwt een voetgangersbrug tussen twee heuvels om het verdwijnpunt van de weg te camoufleren. In Minidiorama’s komen diorama’s op formaat bierviltje, visitekaartje en mobiele telefoon aan bod.

Het Wilde Westen van de jaren dertig in Amerika vormt het onderwerp van de smalspoorbaan Stirmouth & Southern van de Modelspoorvereniging Midden-Limburg, gebouwd in schaal 0n30. In Baan in beeld brengen we een bezoek aan deze unieke modelbaan. In Railinfo+ leest u over de opening van het nieuwe opstelterrein in Amsterdam en de drieassige diesellocomotieven serie 600 in de Westhaven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in