Railhobby 463 (ook online)

0
1607

In Railhobby 463 leest u alles over het Spring Diesel Festival. Maar liefst 24 lijndiesellocomotieven van 16 verschillende typen namen hieraan deel. In Baan in beeld bekijken we de door Leszek Lewiński gebouwde Poolse smalspoorbaan. De baan scoorde hoge ogen op Modeltrein Expo On traXS 2023. Het Spoorwegmuseum had de première van de gedetailleerd uitgevoerde baan.

In de uitgave vindt u ook een aantal zelfbouw-projecten. Modelbouwer Peter Wijshake gaat in drie delen aan de slag met de bouw van de Pec 951 en 952. Thonis van der Weel maakt van de bouwkit van een Duits station een Nederlands villa. Hekken zijn overal en in allerlei uitvoeringen te vinden. Modelbouwer Roelco gaat aan de slag met drie soorten hekwerk in lasercut 0,10 mm.

In de rubriek Uitgelicht bespreken we de Wadloper van PB Models en de ICR Bs-rijtuigen van Piko. In de Railtest nemen we de EuroDual van Sudexpress in H0 onder de loep. In Railinfo+ geven we een overzicht van de inzet van de serie Re 4/4 II van de Zwitserse spoorwegmaatschappij SBB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in