Railhobby 464 (ook online)

0
1601

In Railhobby 464 leest u over de jubileum-rit van RET. Hillegersberg in het noorden van Rotterdam kreeg in 1923 elektrische trams die naar het centrum reden. Om het 100-jarig bestaan te vieren, werden op 29 juli 2023 ritten met historische trams gereden. In de Railtest nemen we het driedelig ICM-1 van Märklin en de Rivarossi rangeerloc Gruppo 835 onder de loep.

In de uitgave vindt u ook een aantal zelfbouw-projecten. In deel 2 van de bouw van de Pec 951 en 952 gaan we verder met het vormgeven van de neuzen. Modelbouwer Hans van de Ven gaat aan de slag met het verzwaren van containers. In Aalten bij de beek Boven Slinge stond een karakteristieke watermolen. Helaas is deze rond 1900 verdwenen. Modelspoorder Ramon besloot de watermolen in model na te bouwen.

Rotterdam Centraal Station-Spoorsingel is na het Haagse en het Amsterdamse het derde diorama dat het team Hollandse Tram Maatjes heeft gebouwd. In Baan in beeld bekijken we dit diorama. In de rubriek Uitgelicht bespreken we het Beneluxtreinstel in spoor N van Piko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in