Samenwerking Bentink Modelspoor – PiCommIT

Marcel van der Bent van Bentink en Frans Staal van PiCommIT tekenen overeenkomst.

0
2904

PiCommIT en Bentink werken al een paar jaar samen en dit heeft geleid tot het besluit  de activiteiten te bundelen. Op 17 april hebben Marcel van der Bent van Bentink en Frans Staal van PiCommIT een overeenkomst gesloten.

Wat verandert er?
Per 1 mei 2018 draagt PiCommIT de verkoop van de volgende merken aan Bentink over:
AVT, BEMO, DTA-ballasters, Digikeijs, Digitrax, Erbert, ESU, Kühn, Krois, Lenz, LS-digital, Mazero, MTB, Muet, Schneider, Sommerfeldt, SPROG, T4T, Tillig, Uhlenbrock en Zimo.
Bij PiCommIT kunt u nog steeds terecht voor de systemen van Dinamo (treinen, auto’s en de OC32) en DinaSys (o.a. draaischijfbesturing), waarvoor ze ook de iTrain-software blijven leveren.
PiCommIT blijft ook actief met de diverse workshops, het digitaliseren en repareren van rollend materieel, elektronica of een draaischijf, hulp aan huis, het digitaliseren/automatiseren van uw analoge baan en het bouwen van modelbanen.

Dit houdt ook in dat zij de projecten, zelfs als het met een van de merken is waarvan zij afscheid nemen, gewoon blijven doen. Hieronder valt ook hulp aan huis of het bouwen/digitaliseren van uw modelbaan.
Belangstellenden kunnen PiCommIT als vanouds bezoeken in Zwolle of op een van de beurzen in Nederland én daarbuiten.

Doordat PiCommIT zich concentreert op deze producten krijgen ze ook meer tijd voor het ontwikkelen van nieuwe elektronica, niet alleen producten die ze in het assortiment opnemen, maar ook op uw specifieke wens. Dit kan natuurlijk een modelspoortoepassing  zijn, maar ook een andere toepassing kunnen ze voor u realiseren!

Een paar praktische zaken:

  • Alle lopende orders/backorders van genoemde merken (voor zover het geen project of hulp aan huis betreft), worden door Bentink uitgeleverd. U wordt hiervoor binnenkort door Bentink benaderd.
  • Heeft PiCommIT locomotieven of wagons van u voor reparatie of digitalisering? Deze werkzaamheden worden gewoon door PiCommIT uitgevoerd en ook in de toekomst kunt u daarvoor bij PiCommIT terecht.
  • De workshops die tot de zomervakantie gepland staan gaan gewoon door bij PiCommIT in Zwolle en Drunen. Vanaf september 2018 worden weer nieuwe workshops gepland.
  • Gezien de voorbereidingen en het werk dat een overname als deze met zich mee brengt, is er besloten de open dagen van 2 en 3 juni 2018 bij PiCommIT in Zwolle te annuleren.
  • Om kennis te maken met de nieuwe klanten organiseert Bentink op 23 en 30 juni 2018 BEMO & Digitrax open dagen in Apeldoorn, waar PiCommIT met de BEMO-demobaan aanwezig zal zijn.

Kijk voor meer informatie op www.picommit.nl en www.bentinkmodelspoor.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in