On traXS!: Topmodelbanen in sfeervol Spoorwegmuseum

0
1629

Ze komen uit heel Europa en zelfs uit Australië, de modelbouwers van de Modeltrein Expo On traXS! 2020. Ook dit jaar heeft het Spoorwegmuseum, in nauwe samenwerking met het modelbouwcollectief Mitropa, weer een groot aantal topbanen weten vast te leggen.
De kwaliteit van de modelbanen, in combinatie met de sfeervolle ambiance van het Spoorwegmuseum, staat ook dit jaar garant voor een succesvolle editie van Modeltrein Expo On traXS! De meeste modelbanen zijn voor het eerst in Nederland te zien, waaronder die van een aantal oud-winnaars van de publieksprijs. Ook tonen de belangrijkste leveranciers en fabrikanten hun nieuwste producten. Modeltrein Expo On traXS! vindt plaats van 13 t/m 15 maart 2020.

De modelbanen van 2020
De Modeltrein Expo On traXS! 2020 mag zich verheugen op de aanwezigheid van een groot aantal bekende namen. Tweevoudig publieksprijswinnaar Evan Daes uit België heeft zich laten inspireren door de Canadese natuur, Steef van der Straeten door het Scandinavische landschap. De Poolse bouwer Marcin Turko neemt ons met Zielona Station mee naar het Poolse platteland. De modelbaan was eerder een groot succes op de belangrijke modelbouwshows in Leipzig en Dortmund en is nu voor het eerst in Nederland te zien. Marc Rijkhals steelt letterlijk de show met een flitsende miniatuurversie van het Belgische metalfestival Graspop. Helemaal uit Australië komt Kim Marsh. Zijn baan South Creek meet slechts 43 bij 27 cm. Compleet met achterwand en verlichting past de baan precies in zijn handbagage, hij reist speciaal voor Modeltrein Expo On traXS vanuit Sydney naar Utrecht. Hoe bijzonder is dat?

Het is slechts een greep uit de vele modelbanen die te zien zijn. De namen van gerenommeerde bouwers zoals Frans Peeters, Vincent Scholtze, Ton Janssen, Henk Wust en Jan van Mourik, Thomas Schmidt (ZW), Alexander Losch (DE), Marcel Ackle (DE), Claude Fandel (LUX), Bernard Junk (FR) en Didier Mozer (FR) garanderen een kwalitatief hoogstaande editie! Alle informatie over de deelnemers en standhouders is hier te vinden.

25% KORTING OP DE ENTREE
Voor de Modeltrein Expo On traXS geldt de normale entreeprijs van het museum van € 17,50. Bezoek de Modeltrein Expo On traXS nu met 25% entreekorting. Ga naar railhobby.spoorwegmuseum.nl en vul de actiecode RAILHOBBY2020 in!

Spoorwegmuseum
Modeltrein Expo On traXS!
13 t/m 15 maart 2020
Entree: € 17,50
Museumkaart en BankGiro Loterij VIP-kaart gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here