Veiling Catawiki

0
628

Als gewaardeerde abonnee van Railhobby stellen wij u in samenwerking met Catawiki graag in de gelegenheid om objecten tegen een gereduceerd tarief in een unieke Railhobby veiling aan te bieden. Het enige wat u nodig heeft, is uw abonneenummer. 

Hoe werkt het op een veiling?
Misschien heeft u al een account en heeft u al wel eens iets verkocht op Catawiki, dan weet u hoe het werkt. Maar als u nog nooit iets heeft aangeboden op een veiling dan kunnen wij ons voorstellen dat u daar vragen over heeft. Daarom geven Marijn Zeevalk en Kees Smit van Catawiki graag uitleg voorafgaande aan de veiling. Op maandag 24 januari 2022 zitten zij voor u klaar om in een Masterclass uitgebreid te vertellen hoe het werkt op een veiling en hoe u een te verkopen kavel zo goed mogelijk kunt presenteren. Van het beschrijven en fotograferen van uw object tot aan het verzenden van het pakje nadat de koper heeft betaald; alles zal aan bod komen.

Mag ik alles aanbieden?
Catawiki kan helaas alleen zaken aannemen voor de veiling die in goede staat zijn. Bedenk het zo: objecten die nog functioneel zijn en voor een andere verzamelaar / hobbyist interessant genoeg zijn om een bod op te doen en die bovendien voldoende waarde bezitten om voor u een goede opbrengst te garanderen.

De Railhobby veiling zal alleen objecten in 1:87 bevatten. Betekent dit dat u niet mee kunt doen als u een locomotief wilt aanbieden in een andere schaal? Nee hoor, u kunt gewoon deelnemen maar wij zullen uw aanbod in één van de betreffende veilingen onderbrengen.  De Railhobby veiling zal plaatsvinden van 16 t/m 23 februari 2022.

Het aanbod
Als Railhobby abonnee krijgt u 5% korting indien u deelneemt. Dit betekent dat Catawiki uw kavel voor 7,5% exclusief BTW zal beoordelen, waarderen en tegen de best mogelijke waarde zal verkopen. Schrijf u vandaag nog in via het formulier hieronder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here