Railhobby 415 (ook online)

0
2258

In Railhobby 415 leest u het eerste deel van een boeiende reportage van Guus Ferrée over de langverwachte, unieke stoomtrek rond Kaapstad, Zuid-Afrika. In Uitgelicht leest u alles over de nieuwe CHD-wagens van Artitec in schaal H0 uit tijdperk II en III. Nieuw in deze uitgave is de rubriek Spoorpenningen waarin de eerste spoorpenning uit 1839 centraal staat.

Tenders zijn zo gewoon dat ze nauwelijks worden belicht. Tijd om daar verandering in te brengen. In Voorbeeld & Model bespreken we eerst het origineel en daarna de uitvoeringen in model. In deel vijf van de serie Spoor en Tram in het Verenigd Koninkrijk laat Dick van Beek ons kennismaken met de North Yorkshire Moors Railway.

Rob Mooij kocht een statische Artitec DAF vuilniswagen en verbouwde die tot een bewegende vuilniswagen, die met gemak containers leegt. Chris van Diesen bouwt de Roosendaal watertoren van Tilly Models en geeft daarbij praktische tips. René Vink heeft een bijzondere manier gevonden om de wielen van modellocomotieven, rijtuigen en goederenwagens mooi zwart te krijgen. Lees dit en nog veel meer in deze uitgave van Railhobby.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in