Railhobby 401: special (ook online)

6
6274

In deze special staan de beste artikelen over diverse modelbouwtechnieken. Denk aan de volgende onderwerpen: digitaal rijden, seinen en wissels, de bouw van een viaduct, een workshop weatheren en het bouwen van een seinhuis. Daarnaast besteden we aandacht aan schilderenmessingballasten van rails, schakeldecoders en het gebruik van snijplotters. Nieuw in deze special zijn de artikelen over solderen en het schilderen van achtergronden. Al met al wordt Railhobby Projecten – Modelbouwtechnieken weer een editie die u niet mag missen!

Let op: deze uitgave is alleen toegankelijk voor (print+)online abonnees met een abonnement inclusief specials. 

 

6 REACTIES

 1. Het is weer zover bij jullie. Groot doen over de nieuwe website maar de abonnee komt er niet in bij het laatste nummer 401.
  Omdat het ook zeer verwarrend werkt dat je de nieuwe uitgave online heb gezet en dat samen met de special.
  Klik erop en probeer in te loggen maar krijg de melding dat dit alleen voor abonnees is met de extra uitgave.
  Waar moet ik inloggen voor het gewone abonnement??
  Elke keer als jullie wat veranderen doen jullie het voor je zelf en niet met de gedachte van de abonnee.

 • Beste Leo, Railhobby 401 is een special. Railhobby heeft sinds 2018 ook abonnementen inclusief specials, dus als een abonnee een abonnement inclusief specials heeft, moet hij deze ook online kunnen lezen. Als u geen abonnement incl. specials heeft, heeft u ook geen rechten om deze uitgave te lezen. Als het niet duidelijk is kunt u altijd even contact met ons opnemen zodat we het verder uit kunnen leggen.

  Met vriendelijke groet,
  Team Railhobby

 • Het is zeer verwarrend als je de speciale uitgave door nummert met de gewone uitgaven.
  Nu is 400 een gewone uitgave en nummer 401 een extra uitgave.
  Denk daar maar eens een keer over na hoe andere hobbybladen dat doen.
  Railhobby is altijd een apart geval geweest. Elke keer weer wat anders bedanken waar de lezer/abonnee niet op zit te wachten.
  Hoe bedenk je zo iets. Zeker als je straks in het archief wil kijken. Dan zijn deze extra nummers niet beschikbaar en vraag je af hoe kan dat??

  • Beste Leo, bedankt voor uw bericht. Er valt natuurlijk overal wat voor te zeggen: veel lezers vonden het jammer dat de specials niet online aangeboden werden. Dat is nu wel het geval, waardoor we abonnementen incl. specials aanbieden. Mocht u het hele archief in willen zien, dan kunt u uw abonnement upgraden. Als u geen interesse heeft in de specials dan lijkt het ons verder ook geen probleem dat u ze niet in kunt zien in het archief. Met vriendelijke groet, Team Railhobby.

 • Beste Redactie, Hoe kan ik uitgaven krijgen die alleen toegankelijk voor (print+)online abonnees met een abonnement inclusief specials zo als Railhobby 401? Ik woon in Australia dus heeft een print+ editie geen nut voor mij hier. Is er soms een andere mogelijkheid? Willem in Australia ab nr 9735078

 • LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in