Railhobby 403 (ook online)

1
2333

Nummer 403 van Railhobby staat online! In deze uitgave bouwt Chris van Diesen de, uit resin en messing bestaande, kit motoraak Hekena van Artitec en gaan we aan de slag met de cacaofabriek Bensdorp in Bussum. In het kader van ons jubileum belicht Hans Nahon het onderhoud aan NS serie 2200 in Wpl Wgn, de Werkplaats Watergraafsmeer. In Historie en Railtest behandelen we dit keer de serie VT 08.5. Topmodelbouwers Henk Wust en Jan van Mourik creëerden een fictief middeleeuws stadje met RTM-station: een Frans smalspoor Mouville in Baan in Beeld. Dit en nog veel meer in deze uitgave.

1 REACTIE

 1. Ik lees het blad zowel online als later van papier.
  Van papier vind ik makkelijker maar online is weer sneller.
  Zo las ik gisteren dat blad 405 al begin november op de mat had moeten liggen maar ik heb nog niets ontvangen. Dit gisteren ook gemeld.
  Daarom even gekeken of ik de andere nummers behalve dan de special, wel had Zodoende zag ik dat nr 403 ook ontbrak. Ik had dat wel digitaal gelezen vandaar dat ik het gelijk had opgemerkt.
  Punt is dat Sandt de laatste tijd in mijn straat erg onbetrouwbaar is. Ik heb deze week ook een ander tijdschrift weer eens niet ontvangen.
  Ik zal nu melden dat ik dus ook nr. 403 niet heb gekregen
  Mvg A. Duffels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here