Railhobby 456 (ook online)

0
2354

In Railhobby 456 bespreken we in een Uitgelicht de ICR-rijtuigen van Piko. In 2022 werden de eerste treinstellen van de hoofdserie InterCity Materieel (ICM) gepland buiten dienst gesteld. Hoewel het einde voor dit materieel nog niet direct aan de horizon gloort, zal de rol van de treinstellen de komende jaren sterk afnemen. Tijd om in een Reportage het ICM nader te bekijken.

Modelliefhebbers zijn soms aangewezen op eigen vaardigheden. Een model van het gewenste locomotieftype is er wel, maar niet in de gewenste uitvoering. In Techniek gaan we aan de slag met de Rail Force One 1830 met Portugees design. Daarnaast bouwen we een tankplaats voor diesellocs in schaal 1 en het oude raadhuis van Soest in schaal H0.

In Baan in beeld bekijken we de baan van modelbouwer Hans. De modelbaan is gebaseerd op dorpen in Duitsland en neemt de hele zolderkamer in beslag. Märklin en Trix introduceerden een Tsjechoslowaakse stoomlocomotief als verrassingsmodel. In een Railtest nemen we sneltreinloc 498.104 onder de loep.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in