Railhobby 420 (ook online)

0
1628

In Railhobby 420 nemen we u mee naar Duitsland. In een uitgebreide reportage belichten we museumlijn Pressnitztalbahn, een 750 mm smalspoorlijn die de plaatsen Jöhstadt en Steinbach met elkaar verbindt. We bouwen verder aan de V&D Delft. In het derde, en laatste deel, richten we het historische pand in en voorzien het van hedendaagse ledverlichting.

Het Franse Euro Passion Models (EPM) verraste op de Spielwarenmesse 2019 in Neurenberg met een subliem uitgevoerd model van het RTF-gasturbinetreinstel van SNCF in 1:87. Wij testen het model in de Railtest. Digitaal rijden wordt steeds meer de trend en biedt veel extra’s. Jaap van Leeuwen, lid van MSC Railrunners Groningen, vertelt over de mogelijkheden van GPS, radio control en ultrasound.

Het is even wennen, geen dubbeldekstrijtuigen meer op het Nederlands spoorwegnet. Op 15 december viel het doek voor DDM-1 en DD-AR. We nemen u mee op een reis terug in de tijd. In Baan in beeld bekijken we Standard Oil Fields in H0N3. Een rondlopende baan die geheel in het teken staat van de winning van ruwe olie in een desolate Amerikaanse woestijn en het transport daarvan.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here