Railhobby 442 (ook online)

0
3418

In Railhobby 442 leest u alles over de serie BR 01. Deze locomotieven golden als de onovertroffen sneltreinlocomotieven van de nieuwe Deutsche Reichsbahn. Ontwikkeld in een periode van hyperinflatie werden tussen 1925 en 1938 in totaal 231 exemplaren gebouwd. In Historie een terugblik op deze locomotieven. In een Railtest nemen we het nieuwe 01 model van Brawa onder de loep.

Bij digitaal rijden is bezetmelding belangrijk. Locomotieven en treinstellen zorgen altijd voor bezetmelding, of er gereden wordt of niet. Maar wagens vaak niet. In Techniek leggen wij uit hoe u ook goederenwagens zichtbaar maakt. In Doen volgen we de bouw van het weegbrughuisje Ulrum in schaal H0. Het model is gebaseerd op een weegbrughuisje in het noorden van de provincie Groningen.

In Baan in beeld leest u het vervolg op de rondlopende zolderbaan. Bouwer Fred Muller belicht het laatste onderdeel van zijn in etappes gebouwde modelbaan. In Uitgelicht bespreken we de gele NS 1601 in schaal N van Fleischmann. Begin oktober lag dit model in de winkel, dus tijd om nader kennis te maken met deze vernieuwde eloc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in