Railhobby 443 (ook online)

0
2932

In Railhobby 443 reizen we af naar Portugal waar na ongeveer dertig jaar weer een smalspoorstoomtrein op de Vouga-lijn reed. In een Reportage doen we u verslag van deze rit. In Baan in beeld bekijken we de Berlijnse modelbaan van Bas Obbink. In meerdere fasen is de baan uitgebreid, zowel de tafelconstructie als het sporenplan.

In Techniek legt modelbouwer Rob Mooij uit hoe hij een werkende glasbak heeft gemaakt. In het tweede deel van station Oberscheden wordt de bouw van het stationsgebouw, een bouwkit van gips van de firma Vampisol, voltooid. Modelbouwer Ron ‘t Hooft bouwt alles voor zijn baan zelf, met hout, styreenprofielen en wat verder zoal voorhanden is. Zo ook een locloods in schaal 1. In Railhobby 443 leest u het complete bouwverslag.

In de Railtest bespreken we de locomotief 97 030. Het gebeurt zelden dat een tandradstoomlocomotief in H0 wordt voorgesteld. Als dat daarnaast pas de tweede loc is van een fabrikant van handgemaakte modellen dan is de nieuwsgierigheid zeker gewekt. In Uitgelicht nemen we de vernieuwde versie van de Northlander van Roco onder de loep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in