Railhobby 451 (ook online)

0
2322

In Railhobby 451 bespreken we de ESU Reichsbahn 78 149. De 78’ers, zoals ze na de oprichting van de Deutsche Reichsbahn Gesellschaft te boek stonden, deden in grote delen van Duitsland dienst. In een Railtest nemen het model onder de loep. Voor een Reportage reizen we af naar Wales en belichten in drie delen de Great Little Trains of Wales.

De laatste jaren is er regelmatig aandacht voor het verdwenen laadkistensysteem. Modelbouwer Rob laat het Pa-systeem in schaal 1:87 herleven als werkend model. We ronden de bouw van de Oostpoort Delft af en de detaillering komt aan bod. Daarnaast stellen we de in het voorjaar van 2022 uitgeleverde bouwkit perronwagens in H0 van Preiser voor u samen.

Modelbouwer Henk creëerde in een daartoe verbouwde kamer een grote U-vormige modelbaan. In Baan in beeld stelt hij zijn veelzijdige H0-baan naar Duits voorbeeld met stoom-, diesel- en elektrische tractie aan u voor. Voor Railactueel+ bezoeken we het Nederlands Transport Museum (NTM) en bespreken de nieuwste aanwinst, de NTM PCC 1006.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in