Railhobby 450 (ook online)

0
2475

In Railhobby 450 leest u alles over de sneltreinlocomotieven van de serie E van de Deense spoorwegen. In Historie gaan we in op de geschiedenis van deze bijzondere locomotief. In een Railtest nemen we het verrassingsmodel van de E 991 van Märklin in schaal H0 onder de loep. In Baan in beeld bekijken we de smalspoorbaan uit de DDR-tijd van modelbouwclub Münchberg.

In Railhobby 448 is de ruwbouw van de Oostpoort van Delft afgerond. In deze uitgave gaan we het gebouw afwerken door voegen te dichten en kozijnen toe te voegen. In Techniek gaan we een treinstel van Lima digitaliseren en voorzien van front- en sluitseinen en interieurverlichting. Een aantal modelbouwers heeft meegedaan aan de online A5-dioramawedstrijd. Een aantal inzendingen stellen we aan u voor.

In Uitgelicht stellen we twee nieuwe modellen aan u voor. De Gläserner Zug van Piko in schaal G en de NS 1631 van Roco in schaal H0. De Zwitserse spoorwegen zijn gewild bij groot- en modelspoorhobbyisten. Dat geldt zeker voor de BLS-locomotiefserie Re 4/4 met bijnaam ‘Bruuneli’. In Railhobby 448 is de locserie aan u voorgesteld, nu passeren de H0-modellen de revue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in