Railhobby 452 (ook online)

0
2422

In Railhobby 452 bespreken we de Koperrampe in Slovenië. Sinds ACTS in 2008 als eerste particuliere vervoerder met ex-NS 1600’en ging rijden, is de populariteit van dit type loc behoorlijk toegenomen. Vanaf dit najaar zendt Omroep MAX het tweede seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie uit. We interviewden de jury en een van de teams.

De Magirus F 250 D 25 A kraanwagen KW 16 is sinds begin jaren 60 door diverse brandweerkorpsen aangeschaft. We gaan aan de slag met de door Preiser uitgebrachte bouwkit van dit model. Modelbouwer Thonis trof in een modelspoorwinkel een oud Pola-bouwpakket met huizen en maakt er een dorpsdiorama van. In Treinsamenstellingen zoomt Marcel in op het goederenvervoer, specifiek die met ketelwagens.

In een Railtest nemen we de 06 001 van Märklin onder de loep. Voldoet het model aan de verwachtingen? In deel 2 van Great Little Trains of Wales bekijken we de Vale of Rheidol Railway en de Fairbourne Railway. In Baan in beeld leest u het vervolg van de modelbaan Grevenbicht am Maas. Bouwer Henk gaat in op de verdere bouw, de helixen en het besturingssysteem.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in