Railhobby 444 (ook online)

0
2907

In Railhobby 444 leest u alles over de sneltreinloc 18 314. In Historie bespreken we de bijzondere doorstart die deze loc maakte bij de DR. In een Railtest nemen we het H0-model van de 18 314 van Märklin onder de loep. In Baan in beeld bekijken we Château Migraine. De modelbaan van MSC Het Spoor uit België is een groot diorama met Bercy, een bekende wijnbuurt van Parijs, als voorbeeld.

In Doen gaan we aan de slag met een uniek zelfbouw seinhuis in schaal 1. In Techniek legt modelbouwer Hanko Milot uit hoe hij de ophaalbrug van Faller met servo’s heeft gemotoriseerd en voorzien van werkende seinlichten. Op 29, 30 en 31 oktober 2021 vond tijdens Eurospoor 2021 de zevende editie van de A4-dioramawedstrijd plaats. In Railhobby 444 vindt u een eerste selectie van de deelnemende diorama’s.

Op 8 november 2021 is het nieuwe Theemswegtracé aangesloten op de Havenspoorlijn, het deel van de Betuweroute tussen Kijfhoek en de Maasvlakte. Aan de oplevering van het nieuwe traject ging een ambitieuze planning vooraf. In een Reportage leest u hier alles over. Verder vindt u in deze uitgave het laatste nieuws op het gebied van grootbedrijf en de noviteiten van een groot aantal fabrikanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in