Railhobby 447 (ook online)

0
2167

In Railhobby 447 nemen we de Skoda DR 230 van Roco onder de loep in een Railtest. In Voorbeeld & Model gaan we in op de geschiedenis van de serie 230, de eerste tweestroomsysteemlocs bij de Deutsche Reichsbahn. In Baan in beeld bekijken we de Flamsbana Berekvam in H0. Deze baan is gebouwd door Modelspoorteam de Maaslijn en werd gepresenteerd op Eurospoor 2021.

In de modelbouwwereld komt het gebruik van de 3D-printer steeds meer in zwang, zeker in clubverband. Er zijn mooie resultaten mee te bereiken. Model Spoor Club Huizen (MSCH) laat zien wat er voor de club is gemaakt. In Doen bouwt modelbouwer Rob Mooij een model van Henschel om tot een Nederlandse zandtransportwagen met neus. Door deze zelfbouw kan het model ook bewegen.

Voor een Reportage reizen we af naar Noorwegen, waar de Dovrebanen door een toendralandschap slingerend Noord- en Zuid-Noorwegen met elkaar verbindt. De verbinding bestaat inmiddels honderd jaar, reden om in het verleden, heden en de toekomst van deze spoorlijn te duiken. In Uitgelicht bekijken we de nieuwe standaardstreekbussen van Artitec.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in